KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

NIEUWSPAGINA 2017

Venrayse kermis 2017 officieel van start gegaan
Vanmiddag is om 15.00 uur de Venrayse kermis 2017 officieel geopend door kermiswethouder Ike Busser op de kinderkermis op het Gouden Leeuwplein. De opening werd extra kracht bijgezet door het ontsteken van drie harde knallen door Schutterij 't Zandakker Gilde Sint Jan, terwijl variétéclown Desalles zorgde voor een feestelijke en gezellige omlijsting. Voorafgaand aan de opening werden traditiegetrouw op verzoek de attracties ingezegend door Deken Smeets. Na de opening trok wethouder Busser met de groep genodigden - waaronder de voorzitter en de directeur van de twee kermisbonden BOVAK en NKB - over alle kermispleinen. Regelmatig werd er gestopt en werd een attractie uitgeprobeerd of een spelletje gespeeld. De rondgang werd afgesloten bij de poffertjessalon op het Raadhuisplein.

Voorzitter Atze Lubach-Koers van kermisbond BOVAK en de Venrayse kermiscoördinator Helene Busser maakten tijdens de rondgang gezamenlijk een rit in de Turbo Polyp.
TEKST/FOTO: Redactie Kermisvenray.com – vrijdag 4 augustus 2017.

Venrayse kermis in aantocht…
Op dit moment zijn alle pijlen nog gericht op de grootste kermis van de Benelux (Tilburg) die t/m zondag 30 juli a.s. duurt. Maar vanaf maandag over een week is Venray ruim 1.5 week de “place to be” voor de 65 exploitanten, die een standplaats hebben weten te bemachtigen voor de jaarlijkse kermis in het centrum van Venray. In de loop van volgende week zondag arriveren de eerste exploitanten en transporten in Venray. Zondagavond 30 juli treft u de eerste fotoreportage van deze editie aan in de rubriek “Foto’s kermis Venray” die t/m donderdag 10 augustus iedere dag geüpdatet wordt!

De Venrayse kermis, vrijdag 4 t/m woensdag 9 augustus, wordt sinds deze week al groots aangekondigd op de gemeentelijke informatieborden, die zijn geplaatst bij alle grote invalswegen naar Venray.
TEKST/FOTO: Redactie Kermisvenray.com – zondag 23 juli 2017. 

Venrayse kermis 2017: 65 attracties geven pleinen en straten kleur!
De Venrayse kermis, die in 2017 gehouden wordt van vrijdag 4 t/m woensdag 9 augustus, zal bestaan uit 65 attracties. Het belooft een fraaie kermis te worden door een aantrekkelijk aanbod van attracties voor iedere doelgroep.
Venray verwelkomt dit jaar 13 attracties, die voor het eerst op deze kermis aanwezig zullen zijn. In de categorie grootvermaak gaat het om de spectaculaire Heartbreaker, Nederlands grootste glazendoolhof Fun Circus en het funhouse Crazy Circus. Kinderen kunnen een ritje maken op de pony’s van de familie Jagers-Muliedda. Verder zijn de volgende consumptiezaak en oefeningspelen voor het eerst in Venray te bewonderen: Twisted Chips (Timmermans), Little Lucky Cranes (Overkamp), Chocoladerad (Albers), Hells Kitchen (De Voer), Pijl en Boog (De Voer), Spill the Milk (De Voer), Hoepla (De Voer), Kop van Jut (Bootsma) en Nederlands allernieuwste oefeningspel Mad Mill van Dirk de Vries. Bij laatst genoemde attractie strijden 8 deelnemers tegen elkaar terwijl ze over een ronddraaiende arm moeten zien te springen. Deze gaat niet alleen steeds sneller draaien, maar kan ook nog eens plotseling van richting veranderen.
Naast alle nieuwe attracties zullen de oude vertrouwde gezichten ook dit jaar niet ontbreken, zoals de Autoscooter, Mega Lunapark, Turbo Polyp en de Breakdance. Ook is er de terugkeer van de spectaculaire 40 meter hoge No Limit, die het afgelopen jaar veel furore maakte op het Schouwburgplein. De kinderen kunnen o.a. terecht bij de Grand Carrousel, trampolines, varen in de nostalgische bootjesmolen onder leiding van kapitein Geert Eeringa en bij de grote olifanten-carrousel Jumbo. Natuurlijk is de kermis niet compleet zonder een breed scala aan zeer uiteenlopende oefeningspelen en consumptiezaken.
Reden genoeg om van vrijdag 4 t/m woensdag 9 augustus de Venrayse kermis te bezoeken!
Kijk voor de complete attractielijst op de pagina “Attractielijst 2017” elders op deze site.

De kinderkermis zal dit jaar wederom terugkeren op het Gouden Leeuwplein.
BRON: Kermisteam gemeente Venray – TEKST/FOTO: Redactie Kermisvenray.com – Zondag 15 januari 2017

Venrayse kermis 2017: Inschrijving geopend
De Venrayse kermis, die in 2017 gehouden zal worden van vrijdag 4 t/m woensdag 9 augustus, wordt de komende weken verpacht. Medio januari 2017 weten we welke attracties de Venrayse pleinen en straten kleur zullen gaan geven. Om de kermis extra aantrekkelijk te maken voor de ruim 200.000 bezoekers, die Venrays grootste evenement jaarlijks trekt, worden er, voordat de verpachting van start gaat (kermisexploitanten kunnen in deze periode hun eventuele interesse voor de Venrayse kermis kenbaar maken), enkele top-attracties voorverpacht. Voor de editie van 2017 is de keuze gevallen op de 60 meter hoge torenzweefmolen Around The World, funhouse “Crazy Circus”, Nederlands grootste transportabele achtbaan met draaiende gondels Super Mouse en is er de terugkeer van de No Limit die het afgelopen jaar op een grote publieke belangstelling mocht rekenen.
Naast de bovengenoemde voorverpachte attracties zijn de volgende zaken reeds gegund: Mega Lunapark, Turbo Polyp, Power Dancer, Autoscooter, Reuzenrad, Babysport, Le Grand Carrousel, Mini Racebaan, Adventure Ride, Baby Flug, Nostalgische Bootjesmolen, Fotoschietsalon, Lijntrek, Lucky Duck, Lucky Cranes, Big One, Gebakkraam, Churros, Pinda/Popcorn, Pizza, Poffertjeskraam, Vis, Snacks, Suikerspin en Nougat/Suikerwerken. In totaal worden er rond de 65 attracties geplaatst. De inschrijving sluit woensdag 14 december 2016.
De 60 meter hoge torenzweefmolen Around The World die in 2010 de George Reemer Publieksprijs won in de categorie grootvermaak keert in 2017 terug op de Venrayse kermis. De attractie wordt geëxploiteerd door de firma Dauphin-van der Beek uit Apeldoorn. De zweefmolen is door zijn hoogte en vele lampjes zowel overdag als ’s avonds een echte eyecatcher.
BRON: Kermisteam gemeente Venray – TEKST: Redactie Kermisvenray.com – Vrijdag 18 november 2016

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com