KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

NIEUWSPAGINA 2019

 

Venrayse Koningskermis keert terug!
Vorig jaar werd op initiatief van kermisondernemer Frits Hoefnagels uit het Brabantse Bakel en met medewerking van het Venrayse Oranje Comité een kleinschalige kermis georganiseerd rondom Koningsdag op het Gouden Leeuwplein. Het was voor het eerst dat er naast de alom bekende grote traditionele zomerkermis in augustus een tweede kermis werd georganiseerd in het centrum van Venray. De kermis bleek na afloop met name op Koningsdag zelf in een behoefte te voorzien en keert daarom dit jaar weer terug. De Koningskermis zal van donderdag 25 tot en met zondag 28 april iedere dag geopend zijn voor het publiek dat zich kan vermaken in de Cakewalk en Rupsbaan. Voor de kinderen staat er dit jaar een railbaantje, Circus Race. Dit alles wordt verder aangevuld met enkele oefeningspelen en consumptiezaken.

Foto v.l.n.r.: Clown Willy, wethouder Ike Busser, oranjecomité voorzitter Gerda van Stelten, BOVAK voorzitter Atze Lubach en de organisatoren Frits en Yvonne Hoefnagels bij de officiële opening van de Koningskermis in 2018.
TEKST/FOTO: Redactie Kermisvenray.com – Donderdag 7 maart 2019.

 

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com