KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

NIEUWSPAGINA 2019

 

Venrayse kermis 2019: Record-aantal attracties en met veel primeurs!
Het duurt nog even maar van vrijdag 2 tot en met woensdag 7 augustus staat Venray weer in het teken van de jaarlijkse zomerkermis. Een recordaantal van 69 attracties, waarvan er 15 nog nooit eerder te zien waren in Venray, gaan dit jaar de pleinen en straten in het centrum kleur geven.
Naast de uitzonderlijke grote omvang is het aanbod ook buitengewoon spectaculair en letterlijk en figuurlijk van hoog niveau met de komst van een groot reuzenrad, een 60 meter hoge torenzweefmolen en de Mega Booster. Ook nieuw zijn de spectaculaire Fire Ball en de Lost Escape Adventure. Daarnaast staat er na een paar jaar van afwezigheid weer een spookhuis op de kermis en is de Super Mouse, één van Nederlands grootste mobiele achtbanen wederom present.
De kinderen kunnen onder meer terecht bij de Grand Carrousel, trampolines, varen in de nostalgische bootjesmolen onder leiding van kapitein Geert Eeringa en bij de grote olifanten-carrousel Jumbo. Nieuw voor de kids is de “uitkijktoren” Balloons die al ronddraaiend tot een hoogte van 17 meter gaat. Natuurlijk is de kermis niet compleet zonder een breed scala aan zeer uiteenlopende oefeningspelen en consumptiezaken.
Reden genoeg om van vrijdag 2 tot en met woensdag 7 augustus de Venrayse kermis te bezoeken!
Kijk voor de complete attractielijst op de pagina “Attractielijst 2019” elders op deze site.

De 60 meter hoge zweefmolen “Around The World XL” van exploitant Marcel de Voer belooft één van de grote publiektrekkers van de Venrayse kermis 2019 te worden.  
TEKST/FOTO: Redactie Kermisvenray.com - Maandag 1 april 2019.

Venrayse Koningskermis keert terug!
Vorig jaar werd op initiatief van kermisondernemer Frits Hoefnagels uit het Brabantse Bakel en met medewerking van het Venrayse Oranje Comité een kleinschalige kermis georganiseerd rondom Koningsdag op het Gouden Leeuwplein. Het was voor het eerst dat er naast de alom bekende grote traditionele zomerkermis in augustus een tweede kermis werd georganiseerd in het centrum van Venray. De kermis bleek na afloop met name op Koningsdag zelf in een behoefte te voorzien en keert daarom dit jaar weer terug. De Koningskermis zal van donderdag 25 tot en met zondag 28 april iedere dag geopend zijn voor het publiek dat zich kan vermaken in de Cakewalk en Rupsbaan. Voor de kinderen staat er dit jaar een railbaantje, Circus Race. Dit alles wordt verder aangevuld met enkele oefeningspelen en consumptiezaken.

Foto v.l.n.r.: Clown Willy, wethouder Ike Busser, oranjecomité voorzitter Gerda van Stelten, BOVAK voorzitter Atze Lubach en de organisatoren Frits en Yvonne Hoefnagels bij de officiële opening van de Koningskermis in 2018.
TEKST/FOTO: Redactie Kermisvenray.com - Donderdag 7 maart 2019.

 

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com