KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

 Circus Herman Renz van 26 t/m 28 maart 2010 in Venray

©-FOTO'S: Harrie Messemaeckers

Nederlands Nationaal Circus "Herman Renz" geeft eind maart, na afwezigheid van diverse jaren, weer enkele voorstellingen in Venray. Het is de eerste speelplaats voor het uit Helmond afkomstige circus na de winterstop. De eerste voorstelling zal gegeven worden op vrijdag 26 maart a.s. Venray is tevens de premièreplaats van de nieuwe show "Jungle Fantasy".

LOCATIE:
Grasveld gelegen aan de Oostsingel (bij basisschool De Hommel)

SPEELDAGEN/-TIJDEN:
Vrijdag 26 maart 2010 - 20.00 uur (première)
Zaterdag 27 maart 2010 - 15.00 uur (*) en 20.00 uur (*)
Zondag 28 maart 2010 - 11.00 uur (*) en 15.00 uur (*)

(*)=  De voorstellingen zijn alleen toegankelijk voor klanten die bij supermakt PLUS voor een toegangskaartje hebben gespaard.

MEER INFORMATIE:
www.renz.nl
www.plus.nl

Het reclamebord van de nieuwe voorstelling "Jungle Fantasy".

 

 Bovenstaand nieuws-item is uitgezonden via Kabelkrant Venray op 22 en 23 maart 2010.

Leeuw verwondt dompteur circus
Dompteur Tom Dieck junior is zondagmiddag tijdens de laatste show van circus Herman Renz in Venray gewond geraakt. Tijdens de act met zijn eigen roofdierengroep werd hij geraakt door de klauwen van een van zijn leeuwen. De dierenleraar maakte zijn nummer professioneel af, maar veel bezoekers van de voorstelling zagen de bebloede arm van de dompteur en hoorden hem in de piste vloeken en tieren. "Een risico van het vak", zegt pr-man Mathijs te Kiefte van circus Herman Renz. "Tom kwam te dicht bij de dieren. Maar veel is er niet aan de hand. Hij is met een vleeswond naar het ziekhuis in Venlo gebracht, waar de wond is gehecht. Er is absoluut geen gevaar geweest voor de bezoekers en Tom is gewoon weer aan het Werk."
BRON: Kabelkrant Venray - 30 maart 2010.

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com