KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

Circus Herman Renz van 1 t/m 3 april 2011 in Venray

©-FOTO'S: Harrie Messemaeckers

Nederlands Nationaal Circus "Herman Renz" geeft begin april enkele voorstellingen in Venray. Het is de eerste speelplaats voor het uit Helmond afkomstige circus na de winterstop. De eerste voorstelling zal gegeven worden op vrijdag 1 april a.s. Venray is tevens de premièreplaats van de nieuwe show "Celebration".

In 2011 viert het Nederlands Nationaal Circus Herman Renz 100 jaar circustraditie met de, sprankelende circusshow ‘Celebration.’ De compleet nieuwe show is een aaneenschakeling van bekroonde circusacts van over de hele wereld. Laat u zich verbazen door gespierde acrobaten en sierlijke balletmeisjes, geniet van internationale topartiesten en bijzondere dieren en zwijmel weg bij prachtige muziek van het échte -live- circusorkest.
De gehele show is aangekleed met oogstrelende kostuums, feeërieke belichting en decors. Het wordt genieten voor jong én oud! Kom ook en ervaar dat betoverend circus bestaat!

LOCATIE:
Grasveld gelegen aan de Oostsingel (bij basisschool De Hommel)

SPEELDAGEN/-TIJDEN:
Vrijdag 1 april 2011 - 20.00 uur (* première)
Zaterdag 2 april 2011 - 15.00 uur (*) en 20.00 uur (*)
Zondag 3 april 2011 - 14.00 uur (*) en 18.00 uur

(*)=  De voorstellingen zijn alleen toegankelijk voor klanten die bij supermakt PLUS voor een toegangskaartje hebben gespaard.

MEER INFORMATIE:
www.renz.nl
www.plus.nl

Goed nieuws voor de circusliefhebbers in Venray. Wegens het overweldigende succes en de run op kaarten heeft de directie van Circus Herman Renz besloten een extra voorstelling in te plannen op zondag 3 april om 18.00 uur. Kaarten daarvoor kunnen gekocht worden via de plaatselijke PLUS-supermarkten. Zondag is vanaf 11.00 uur de circuskassa geopend, zodat u ook hier kaarten kunt kopen voor onze nieuwste productie ‘Celebration’ die aanstaande vrijdag -1 april- de première beleeft! De repetities voor de feestelijke show zijn in volle gang.

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com