KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

Circus Herman Renz van 30 maart t/m 1 april 2012 in Venray

©-FOTO'S: Harrie Messemaeckers

Nederlands Nationaal Circus "Herman Renz" geeft eind maart / begin april enkele voorstellingen in Venray. Het is de eerste speelplaats voor het uit Helmond afkomstige circus na de winterstop. De eerste voorstelling zal gegeven worden op vrijdag 30 maart a.s. Venray is tevens de premièreplaats van de nieuwe show "Sensations".

De compleet nieuwe show is een aaneenschakeling van bekroonde circusacts van over de hele wereld. Laat u zich verbazen door gespierde acrobaten en sierlijke balletmeisjes, geniet van internationale topartiesten en bijzondere dieren en zwijmel weg bij prachtige muziek van het échte -live- circusorkest.
De gehele show is aangekleed met oogstrelende kostuums, feeërieke belichting en decors. Het wordt genieten voor jong én oud! Kom ook en ervaar dat betoverend circus bestaat!
 

LOCATIE:
Grasveld gelegen aan de Oostsingel (bij basisschool De Hommel)

SPEELDAGEN/-TIJDEN:
Vrijdag 30 maart 2012 - 16.30 uur (* première)
Zaterdag 31 maart 2012 - 13.00 uur (*) en 16.30 uur (*)
Zondag 1 april 2012 - 11.00 (*) en 15.00 uur (*)

(*)=  De voorstellingen zijn alleen toegankelijk voor klanten die bij supermakt PLUS voor een toegangskaartje hebben gespaard.

MEER INFORMATIE:
www.renz.nl
www.plus.nl

 

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com