KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

Circus Herman Renz van 22 t/m 24 maart 2013 in Venray

©-FOTO'S: Harrie Messemaeckers

Nederlands Nationaal Circus "Herman Renz" geeft eind maart enkele voorstellingen in Venray. Het is de eerste speelplaats voor het uit Helmond afkomstige circus na de winterstop. De eerste voorstelling zal gegeven worden op vrijdag 22 maart a.s. Venray is tevens de premièreplaats van de nieuwe show "Viva Nino".

De compleet nieuwe show is een aaneenschakeling van bekroonde circusacts van over de hele wereld. Laat u zich verbazen door gespierde acrobaten en sierlijke balletmeisjes, geniet van internationale topartiesten en bijzondere dieren en zwijmel weg bij prachtige muziek van het échte -live- circusorkest.
De gehele show is aangekleed met oogstrelende kostuums, feeërieke belichting en decors. Het wordt genieten voor jong én oud! Kom ook en ervaar dat betoverend circus bestaat!
 

LOCATIE:
St. Annaterrein (Noordsingel)

SPEELDAGEN/-TIJDEN:
Vrijdag 22 maart 2013 - 16.30 uur (* première)
Zaterdag 23 maart 2013 - 11.00 uur (*) en 15.00 uur (*)
Zondag 24 maart 2013 - 15.00 (*)

(*)=  De voorstellingen zijn alleen toegankelijk voor klanten die bij supermakt PLUS Judith en Guido van Dijck in Venray en PLUS Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek voor een toegangskaartje hebben gespaard.

MEER INFORMATIE:
www.renz.nl
www.plus.nl

 

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com