KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

Circus Herman Renz van 19 t/m 21 april 2014 in Venray

©-FOTO'S: Harrie Messemaeckers

Nederlands Nationaal Circus "Herman Renz" geeft met de paasdagen enkele voorstellingen in Venray. Het is de tweede speelplaats voor het uit Helmond afkomstige circus na de winterstop. De eerste voorstellingen zullen gegeven worden op zaterdag 19 april a.s. Venray is tevens de Nederlandse premièreplaats van de nieuwe show "Miracles".

De compleet nieuwe show is een aaneenschakeling van bekroonde circusacts van over de hele wereld. Laat u zich verbazen door gespierde acrobaten en sierlijke balletmeisjes, geniet van internationale topartiesten en bijzondere dieren en zwijmel weg bij prachtige muziek van het échte -live- circusorkest.
De gehele show is aangekleed met oogstrelende kostuums, feeërieke belichting en decors. Het wordt genieten voor jong én oud! Kom ook en ervaar dat betoverend circus bestaat!
 

LOCATIE:
St. Annaterrein (Noordsingel)

SPEELDAGEN/-TIJDEN:
Zaterdag 19 april 2014 - 11.00 uur (* première) en 15.00 uur (*) 
Zondag 20 april 2014 - 11.00 uur (*) en 15.00 uur (*)
Maandag 21 april 2014 - 15.00 (*)

(*)=  De voorstellingen zijn alleen toegankelijk voor klanten die bij supermakt PLUS Judith en Guido van Dijck in Venray en PLUS Verbeeten in Overloon en Vierlingsbeek voor een toegangskaartje hebben gespaard.

MEER INFORMATIE:
www.renz.nl
www.plus.nl

 

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com