KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM

LOTERIJ

Dinsdag 3 augustus 2010:

 

De trekking van de Venrayse Kermisloterij 2010 gaat bijna beginnen. Vele mensen wachten in spanning af of ze wellicht één van de gelukkigen zijn.

 

Presentator Rob van Lieshout (midden) heet de aanwezigen van harte welkom.  

 

Twee willekeurige kinderen uit het aanwezige publiek mogen de lootjes bij deze editie uit de bus vissen. 

 

Daar gaat de eerste prijs van de avond naar een gelukkige winnaar. Een levensmiddelenpakket van supermarktketen Albert Heijn.

 

Ook een levensmiddelenpakket beschikbaar gesteld door supermarktketen Jan Linders komt bij een tevreden winnaar terecht.

 

Drie reischeques oplopend in waarde tot € 1.250,-  werden er dit jaar verloot. Hier wordt de eerste cheque t.w.v. € 250,- weggegeven.

 

Hier wordt de tweede reischeque weggegeven, ditmaal met een waarde van € 500,-.

 

En dan na het verloten van vele dinerbonnen, tegoedbonnen, levensmiddelenpakketten en de reischeques van € 250,- en €500,- is het moment daar. De verloting van de hoofdprijs. Een reis voor twee personen naar Las Vegas met een waarde van maar liefst € 1.250,-.

 

En de gelukkige winnaar is diegene die de controlestrook met het bijzonder lage lotnummer 00073 kan overhandigen en die is hier al stralend onderweg naar het podium.

 

De winnaars staan samen met kermiswethouder Ike Busser van de gemeente Venray te glunderen op het podium na het in ontvangst nemen van de cheque.

 

De Kermisloterij 2010 zit er weer op. De aanwezige vertrekken.

 

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com