KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM 

RANDPROGRAMMA KERMIS VENRAY 2018

 

VRIJDAG 3 augustus
13:45 uur Venrayse Traditie:
Inzegening attracties door Deken Smeets
Om ca. 13.45 uur start Deken Smeets met het inzegenen van de kermisattracties vanaf de Grote Kerk. Dit gebeurt onder begeleiding van Schutterij ’t Zandakker Gilde St. Jan.

15:00 uur Officiële opening
Om 15.00 uur opent wethouder Jan Loonen bij het kinderterrein op het Gouden Leeuwplein, de kermis samen met Schutterij ’t Zandakker Gilde St. Jan. Rob van Lieshout presenteert en informeert tijdens de opening. Tevens wordt het publiek geëntertaind door variétéclown Desalles. Aansluitend aan de opening volgt een Free style optreden door een aantal dansers van de “Fresh Allstars” (Nederlands kampioen bij de Nederlandse Breakdance League en wereldkampioen bij BOTY Kids).

ZATERDAG 4 augustus
Geen speciale activiteiten. Gewoon lekker kermisvieren.

ZONDAG 5 augustus
Geen speciale activiteiten. Gewoon lekker kermisvieren.

MAANDAG 6 augustus
Kermiskroegentocht
Maandagmiddag start de oergezellige kermiskroegentocht die plaats zal vinden in en rondom de kroegen nabij de kermis.

DINSDAG 7 augustus 
13:00 tot 15:00 uur: ‘Prikkelarm Kermis 2 uurtje’ speciaal voor de bezoeker met een hoge prikkelgevoeligheid. Denk hierbij niet alleen aan kinderen met ADHD, autisme of epilepsie maar ook aan de ouderen en minder-validen die niet zo goed tegen de prikkels kunnen. De kermisexploitanten zullen bij hun attractie het geluid uit of wat zachter zetten, minder felle lichten of lichteffecten gebruiken en nog meer rekening houden met het in- en uitstappen bij de attracties.

14:00 tot 17:00 uur Kindermiddag
Van 14.00 tot 17.00 uur bezoekt variétéclown Desalles het gehele kermisterrein en ook schminkexpert Karin Juwett zal er met haar schminkpaleis De-Kleurdoos voor de kinderen zijn.

22:30 – 23:00 uur Professioneel Vuurwerk
Ca. 22.30 uur zal er vanaf de voorzijde van het gemeentehuis vuurwerk worden ontstoken.

WOENSDAG 8 augustus
Vanaf 18:00 uur: Rio in Rooij. Het wordt een afsluitingsfeest in Rio sferen met swingende trommelaars en trompettisten van brassband Agogó.

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com