KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM~KERMISVENRAY.COM 

RANDPROGRAMMA KERMIS VENRAY 2017

VRIJDAG 4 augustus
13:45 uur Venrayse Traditie:
Inzegening attracties door Deken Smeets
Om ca. 13.45 uur start Deken Smeets met het inzegenen van de kermisattracties vanaf de Grote Kerk. Dit gebeurt onder begeleiding van Schutterij ’t Zandakker Gilde St. Jan.

15:00 uur Officiële opening
Om 15.00 uur opent wethouder Ike Busser bij het kinderterrein op het Gouden Leeuwplein, de kermis samen met Schutterij ’t Zandakker Gilde St. Jan. Rob van Lieshout presenteert en informeert tijdens de opening. Tevens wordt het publiek geëntertaind door variétéclown Desalles en Brassband Agogó.

ZATERDAG 5 augustus
Geen speciale activiteiten. Gewoon lekker kermisvieren.

ZONDAG 6 augustus
‘Happen en Stappen’ op verschillende locaties een lekker gevarieerd klein hapje nuttigen.

MAANDAG 7 augustus
Gilbert de Charlatan Saltimbanque de Paris! Gilbert behoort tot één van de laatste originele straatkunstenaars van Parijs. In 2015 vierde hij zijn vijftig jarig jubileum als straatartiest beter gezegd als kunstenaar. De speellocatie is op het Gouden Leeuwplein.

Kermiskroegentocht
Maandagmiddag start de oergezellige kermiskroegentocht die plaats zal vinden in en rondom de kroegen nabij de kermis.

DINSDAG 8 augustus  
14:00 tot 17:00 uur Kindermiddag
Van 14.00 tot 17.00 uur bezoekt variétéclown Desalles het gehele kermisterrein en ook schminkexpert Karin Juwett zal er met haar schminkpaleis De-Kleurdoos voor de kinderen zijn. Karin maakt gebruik van kindvriendelijke producten.

22:30 – 23:00 uur Professioneel Vuurwerk
Ca. 22.30 uur zal er vanaf de voorzijde van het gemeentehuis vuurwerk worden ontstoken.

WOENSDAG 9 augustus 
Rio in Rooij het wordt een afsluitingsfeest in Rio sferen met swingende trommelaars en trompettisten van brassband Agogó.

Top

© HaMe Schausteller Fotografie & Promotie (Venray-NL)  | Info: redactie@kermisvenray.com